Praktisk information

Praktisk information

Betalingsbetingelser

Der skal betales 50% af det samlede lejebeløb, når der reserveres. De resterende 50% betales senest 30 dage før ankomst. Reservationen er ikke gyldig, før hele beløbet er indbetalt.

Udlejning

Alle lejligheder udlejes efter aftale, dog minimum 3 dage.
Ankomst fra kl. 16.00. Afrejse inden kl. 10.00

Lejlighederne skal afleveres:

  • Ryddelige
  • Møbler skal stå som ved ankomst
  • Køleskab skal tømmes
  • Alt skrald skal fjernes

Skader på indbo skal straks meddeles til vores kontor eller til Eric. Afleveres lejligheden ikke i henhold til ovenstående vil der blive sendt en opkrævning for en ekstra rengøring og udbedring af eventuelle skader.

Lejlighederne må kun benyttes til beboelse. Det er som udgangspunkt ikke tilladt at afholde arrangementer, receptioner, fester eller lignende i lejlighederne. Har kunden – evt. i forbindelse med en festival – et specifikt behov for at afholde et arrangement, så er vi åbne for at forsøge at finde en løsning.

Der skal være ro i lejlighederne fra kl. 22:00-7:30.

Udlevering af nøgle

Nøglen til lejligheden udleveres ved ankomst til Cannes.

Håndklæder og linned

Der forefindes dyner og hovedpuder i lejlighederne. Håndklæder og linned er ikke inkluderet i prisen. Håndklæder, sengelinned samt viskestykker kan lejes. Prisen er kr. 230,- pr. person.
Ellers skal man selv medbringe håndlæder, sengelinned og viskestykker.

Slutrengøring

Vi står selv for slutrengøring af lejlighederne, og prisen er kr. 450,- for lejligheder med 1 soveværelse og kr. 670,- for lejligheder med 3 soveværelser. Denne pris skal tillægges den egentlige lejeudgift.
(Til festivaler er prisen for slutrengøring kr. 600,- for lejligheder med 1 soveværelse og kr. 1200,- for lejligheder med 3 soveværelser.)

Skrald

12, Rue Hoche: Container findes på gaden foran galleri Lafayette.
26, Rue Hoche: Container i hall’en i bygningen.
99, Rue d’Antibes: Container findes i husets kælderetage

Internet og telefon

Der er trådløst internet, men ikke telefon i lejlighederne. Det anbefales at medbringe egen GSM mobiltelefon, da der er god dækning i Cannes.

Cannes by

Cannes er mest kendt for sin årlige filmfestival i maj, sine fantastiske sandstrande og den dejlige mad og vin. Byen startede som en lille fiskerby, men har udviklet sig til en sprudlende by, hvor næsten halvdelen af Cannes’ befolkning på 70.000 mennesker arbejder med turisme. Stedet er blevet en magnet for de rige og kendte, men har samtidig en masse at tilbyde mennesker med en almindelig pengepung. Se mere information på: www.cannes.com

Aktiviteter

Naturen byder på alt, hvad man kan ønske sig. Lige fra smukke grønne landskaber til barske bjerge og imponerende klipper. Det åbner muligheder for en bred vifte af interessante aktiviteter og af dem kan her nævnes: Vandre- og cykelture, bjergbestigning, skiløb, ridning, svømning, windsurfing, dykning, rafting, sejlads og meget meget mere.

Ski

Kun 60 km. nordøst for Monatauroux ligger vintersportsområdet Greolieres-les-Neiges (1800 m.) og på ca. 1½ time kan man komme til områderne Auron og Isola (1800-2600 m.).

Golf

Der findes flere flotte og gode golfbaner i området. Se mere på www.ffgolf.org